Skip to content

Emberi kapcsolatokba fektess

Ha az emlékeimben kutakodok, minden meghatározó pillanat emberekhez és az általuk kiváltott érzésekhez kötődik.

Manapság azt látom, hogy sokan azért dolgoznak keményen, hogy márkás tárgyakat birtokoljanak, mások annyira eredményorientáltak, hogy a cél elérése érdekében képesek feláldozni az emberi kapcsolataikat is, mégsem boldogok, amikor elérték, vagy megvették azt, amire vágytak.

Tavaly szeptemberben lefutottam életem első félmaratonját, és persze örültem a sikernek, de mégsem ettől különleges ez az élmény számomra, hanem attól, hogy meglepetésként a célnál ott várt anyukám – aki annyira szurkolt, hogy elsírta magát amikor beértem a célba – unokatesómék, és az egyik kedves barátnőm. Nagyon sokat jelentett ez a támogatás a részükről, és igazán hálás vagyok nekik, hogy kivételessé tették nekem azt a napot.

Mindennél többre értékelem azt, ha minőségi időt tölthetek a szeretteimmel és a barátaimmal, ezért nagyon fontosnak tartom a személyes találkozásokat és a közös programokat.

Mostanában arra törekszem, hogy kimutassam mennyire fontosak ők az életemben és soha ne váljak el tőlük haraggal, mert nem tudhatom mit hoz a jövő, és utólag nem szeretném megbánni azt amire lett volna alkalmam, de nem tettem meg.

Azt hiszem, érdemes felnézni a mobiltelefonod mögül, nyitni az emberek felé, chat helyett a személyes találkozást választani, mert az életben az emberi kapcsolatok a legértékesebbek!

Kristin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük