Skip to content

Egyszer fent egyszer lent

Ha belegondolunk az életben minden erre tanít és ez a világ legtermészetesebb dolga. Ahogy a napszakok váltják egymást, úgy váltakoznak bennünk az érzések is, ezért ne érezd magad egyedül, ha épp rossz kedved van, mindannyian tapasztaljuk ezt napjában akár többször is.

Szombaton például családi rendezvényt tartottunk, az ilyenkor szokásos vacsorából olyan jó buli kerekedett, hogy teljesen feltöltődtem, és most is mosolygok, ahogy eszembe jutnak az emlékképek. A szombati nappal ellentétben a vasárnap viszont annyira csendesen telt, hogy egyszerűen nem találtam a helyem a lakásban.

Ezután fogalmazódott meg bennem az, hogy az életben a polaritás egy teljesen természetes és valójában izgalmas dolog, ugyanis ennek köszönhetően tapasztalhatjuk meg a különleges pillanatokat. Ha minden egyes nap hasonló hangulatban telne, mint ez a szombat, akkor talán nem is tudnám úgy értékelni, mint most.

Amikor mély pontok voltak az életemben, kicsi koromtól kezdve azzal nyugtattam magam, hogy: „ennek is vége lesz, és holnap egy új nap jön”, ez a kis mantra mindig segített túljutni a nehézségeken.

A hétköznapokban igenis mindenki azt tapasztalja, hogy akárki van mellette, akármit birtokol, akármilyen sikereket ér el, egy érzelmi hullámvasúton ül, ezért egyszer fent, egyszer lent érzi magát és ez teljesen rendben van.

Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy ha összecsapnak a felhők felettünk, akkor is találhatunk minden egyes napban valami jót, és ez csak rajtunk múlik, a körülményektől teljesen függetlenül.

Kristin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük